Anouk Matton kan haar oren niet geloven en staat er met kippenvel naar te kijken
COS
Anouk Matton kan haar oren niet geloven en staat er met kippenvel naar te kijken
Foto: WVDS

Zaterdag werd 'Zomerhit' even 'Herfsthit'. De artiesten lieten zich niet tegenhouden door het slechte weer. Ook Anouk Matton was van de partij in Blankenberge.

De getalenteerde Anouk Matton werd uitgenodigd om op te treden tijdens 'Zomerhit'. Anouk bracht een wondermooie cover van 'Het is een nacht' van Guus Meeuwis & Vagant. Anouk vond het heel leuk om op op het podium te staan in Blankenberge.

Een nominatie zat er dit jaar niet in voor Anouk. Maar dat zou in de toekomst weleens kunnen veranderen. Ze bracht na haar 'The Masked Singer'-deelname haar eerste nummer 'Neem Ik Je Mee' uit. 'Vergeet me niet' bracht Anouk even later uit.

Een 'Zomerhit'-nominatie is in de toekomst dus niet uitgesloten voor de blondine. Wie de award dit jaar mee naar huis mag nemen? "Ik ben zelf echt wel fan van Camille, dus van mij mag zij absoluut winnen", vertelt ze aan Showbizz24.

Anouk, als dj ook bekend als MATTN, kwam voor de opnames van 'Zomerhit' bijna rechtstreeks van Tomorrowland. Daar trad ze tijdens beide weekends op. Iets wat ze nog steeds heel bijzonder vindt. "Er is geen plaats zoals Tomorrowland, zeg ik vaak. Daar mogen draaien is voor mij het hoogtepunt van het jaar."

“Het was weer een superleuke editie. Al mijn energie kan ik kwijt bij het draaien", zegt Anouk. "Ik vind het ook heel leuk om die sets voor te bereiden, te spelen en de reactie van het volk te zien. Dat zijn soms kippenvelmomenten."

Herbekijk de 'Zomerhit'-aflevering van zaterdag 5 augustus om Anouks versie van 'Het is een nacht' te beluisteren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.