Ann Van den Broeck helemaal overdonderd door wat Pommelien Thijs doet
LHX
Ann Van den Broeck helemaal overdonderd door wat Pommelien Thijs doet
Foto: Instagram@annvandenbroeck13

In 2022 kreeg Ann Van den Broeck borstkanker. In 'Lichtpuntjes tegen kanker' op Radio2 laat ze weten hoe het nu met haar gaat.

Ann Van den Broeck is inmiddels weer kankervrij verklaard en is sinds september weer voltijds aan het werk. Ze merkt echter nog steeds het effect van de ziekte.

"Tussen 10 en 18 uur kan ik al goed functioneren op repetitiedagen", vertelt ze. "Maar als ik bijvoorbeeld om 6 uur moet opstaan en tot 20 uur doorga, wreekt dat zich. Dat zijn nog te lange dagen en ik merk dat ik me niet zo lang kan concentreren op dingen."

Tijdens het gesprek op Radio2 krijgt Ann een boodschap van een heel bijzonder persoon: haar '#LikeMe'-dochter Pommelien Thijs. Zij draagt een lichtpuntje op aan Ann.

"Ik heb er zo van genoten om in januari met Ann in het Sportpaleis te staan", zegt ze. "Wij vonden het verschrikkelijk toen je daardoor moest, maar het was zo inspirerend om je letterlijk vanuit het plafond naar het Sportpaleis naar beneden te zien komen."

"Jij had een loodzwaar weekend, maar je hebt dat fantastisch gedaan. Dat was enorm inspirerend, en daarom wil ik een lichtpuntje aan je opdragen."

Ann is even helemaal overdonderd door Pommeliens woorden. "Ik ben echt ontroerd", reageert ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.