Angstaanjagend wat zoontje van Davy en Sasha deed: “Stond met mes in zijn handen en zei dit”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Davy Gilles en Sasha Roosen zouden maar wat graag terug optreden. Ze gaan toch nog geduld moeten uitoefenen.

Sasha en Davy beleefden onlangs nog een moeilijk moment met hun zoon Beau. “Hij gaat nu ook naar een andere school, terwijl Noa nog hier in het dorp gaat”, legt Sasha uit in Dag Allemaal.

“Al sinds het eerste leerjaar was hij heel ongelukkig op school. De leerkrachten zelf merkten daar niet veel van, maar zodra hij thuis was, barstte de bom. Dan was er minstens een uur miserie.”

“Beau is het slimste kind van de wereld, maar de hele dag stilzitten, niet zijn zin kunnen doen en doen wat de juf hem vraagt, dat is zijn ding niet. Op school gedroeg hij zich nog, hij haalde ook goeie cijfers. Maar thuis…” 

"Hij zei dat hij er niet meer wil zijn"

“Huiswerk maken was de hel. De stylo’s vlogen letterlijk door de living. Hij voelde zich ongelukkig, vond niets leuk. Hij heeft zelfs eens een mes uit de schuif genomen en gedreigd: ‘Ik wil er niet meer zijn."

En dus veranderde Beau van school. Hij gaat nu naar een Freinet-school. “Hij zal school nooit het leukste vinden wat er is, maar hij loopt thuis tenminste niet meer gefrustreerd rond. Beau heeft het nodig om geprikkeld te worden, en dat gebeurt op zijn huidige school.”