André Hazes weet het zeker: “Mijn vader zou me draai om m’n oren hebben gegeven”
PMN

André Hazes heeft zijn leven drastisch over een andere boeg gegooid. Dat zegt de zanger in een interview. Hij zegt dat hij niet meer kan geven dan nu.

“Als persoon ben ik de afgelopen tijd heel erg gegroeid. Ik ben natuurlijk nog steeds maar 26. Ik ben er nog lang niet”, citeert Het Laatste Nieuws André Hazes

“Als ik zie wat ik nu in mij heb, is dit het beste wat ik kan geven. Ik ben niet meer de losbol, ik laat de drank staan, ik ben echt vader voor het eerst. Ik ben er echt.”

Alles wat André het voorbije jaar meemaakte stopte hij in zijn muziek. “Het zijn nu wel echt serieuze dingen waar we over schrijven. Als ik dit vorig jaar had geschreven had iedereen gezegd: ‘hoe kan je hier nu over meepraten’. Maar ik heb het nu natuurlijk echt meegemaakt.”

André spreekt over zijn vader André Hazes sr. Zoon Junior was een losbol, dronk veel alcohol. “Mijn vader had me een draai om m’n oren gegeven omdat ik het zover had laten komen”, bedenkt André zich. “Maar muzikaal gezien is mijn nieuwe album. wel Hazes. Misschien had hij zelfs wel een beetje jaloers geweest op sommige liedjes.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.