André Hazes schrikt ervan: “Pijnlijk wat Monique daar heeft gezegd”

door: COS
Afbeelding bron: Instagram

André Hazes is letterlijk en figuurlijk thuisgekomen na een tumultueuze periode. Op zijn nieuwe plaat schreef hij alle ellende van zich af.

André begon een kortstondige relatie met presentatrice Bridget Maasland. Nu is hij weer terug bij Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje Dré. Zij heeft zich in de media meermaals uitgesproken over de relatie van André en Bridget, van wie ze wist dat het “geen blijvertje was”.

“Ik schrik niet zo snel, maar sommige dingen die Monique zei, waren wel pijnlijk om te lezen”, zegt André in Dag Allemaal. “Omdat ik weet dat ik de zaken niet altijd slim hebt aangepakt. Als je dat zwart op wit leest – over de steken die ik heb laten vallen in mijn relatie met haar en met mijn kind – word je nog maar eens met de neus op de feiten gedrukt.”

“Ik wéét waarom ik alles heb omgegooid. Maar we hebben intussen zoveel tijd gehad dat we niet alles nog eens hoeven door te spreken”, aldus André. “We zitten nu in de fase dat we alleen nog maar naar de toekomst willen kijken.”