André Hazes heeft er spijt van: “Heeft me zo aangegrepen"
COS
André Hazes heeft er spijt van: “Heeft me zo aangegrepen"
Foto: Instagram

André Hazes en Monique Westenberg hebben er een erg woelige periode opzitten. Recent vonden ze elkaar opnieuw en nu zijn ze gelukkiger dan ooit.

“Er is een tijd geweest waarin ik niet thuis woonde”, vertelt André Hazes in een openhartig gesprek met Shownieuws. Hij geeft daarin toe dat hij zijn zoontje lange tijd niet op de eerste plek heeft gezet. “Ik kon Dré een dag krijgen, maar koos er zelf voor die dag niet te kiezen. De dag erna wilde ik hem zien, maar dan kon dat niet.”

“Dat heeft mij toen zo aangegrepen. Die ene dag dat ik Dré niet ‘kreeg’ realiseerde ik me: dit gebeurt hé’, aldus de zanger. “Ik schrik er zelf ook van hoeveel er is gebeurd, maar ik moet het gewoon benoemen zoals het is. Mensen hebben het mee kunnen krijgen, ze hebben het gezien en gelezen. Dan moet ik ook gewoon op de blaren zitten en daarom ben ik ook heel eerlijk op mijn nieuwe plaat.’

Ook voor vriendin Monique Westenberg was het niet makkelijk. “André heeft de eerste drie jaar van zijn zoon gemist. Natuurlijk was hij er, maar niet helemaal bewust. Hij had bijvoorbeeld drie jaar lang zijn zoon niet in bed gelegd.” De lockdown kwam als een geschenk voor het koppel. “We waren zo samen als gezin, wat zó lang geleden was.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.