André Hazes heeft bewondering voor halfbroer: “Wat hij heeft gedaan, is pure klasse”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

André Hazes Jr. en Roxeanne Hazes hebben zich recent verzoend na een periode van vier jaar zonder contact. Met de andere kinderen van André Hazes is er geen contact.

“Ik denk dat pa trots is op hoe Roxeanne en ik onze ruzie hebben opgelost”, citeert Primo André Hazes. “Pa was niet anders. Hij had natuurlijk ook geen goede band met zijn andere kinderen.” André had namelijk twee kinderen met Annie Dijkstra. “Daardoor ken ik mijn halfzus Nathalie en halfbroer Melvin niet goed.”

Nathalie heeft André wel een paar keer ontmoet, maar ondertussen zijn ze elkaar uit het oog verloren. “Maar ik weet dat ze trots op me is.” Melvin daarentegen zou André niet meer herkennen, mocht hij hem op straat tegen het lijf lopen. “Hij is klaar met de familie Hazes en heeft zelfs een andere achternaam aangenomen. Dat is zijn goed recht. Dan heb je ballen, in mijn ogen.

“Ik weet dat hij de nalatenschap die hij van mijn moeder heeft gekregen, direct overgemaakt heeft naar het KWF Kankerbestrijding. Als je niet met de familie te maken wil hebben, maar je neemt wel het geld aan, dan ben je een lul. Maar wat hij heeft gedaan, is pure klasse.”