André Hazes haalt bijzonder scherp uit: “Het kan gewoon niet!”
COS
André Hazes haalt bijzonder scherp uit: “Het kan gewoon niet!”
Foto: Instagram

André Hazes ondervindt, net als elke andere artiest, gevolgen van de coronacrisis. Terwijl hij normaal voor volle arena’s optreedt, moet hij het nu met een kleiner publiek stellen.

André Hazes heeft twee optredens achter de rug met 750 aanwezigen. Daarna heeft hij een iets gezelligere show gedaan met tafeltjes. “Dat zag er veel leuker uit. Dat is nu de aankomende tijd ook”, vertelde hij daarover in ‘Gert Late Night’.  

Het gebrek aan toekomstperspectief voor de cultuur- en evenementensector raakt André erg. “Ik heb er ook een speech gegeven over de ‘Sound of Silence’. Het kan gewoon niet”, klinkt het verontwaardigd.

“Ik vind het allemaal doodeng. Ik ben misschien een van de meest naïeve”, vindt hij. “Ik ga hier ook niet aan wennen hoe het nu is. Ik zie het als: ‘Hartstikke leuk dat we dit kunnen doen, maar dit gaat voor mij nooit normaal worden’.”

Eind november staat André, als alles goed gaat, twee keer in een volle Lotto Arena in Antwerpen. “We gaan er nog steeds vanuit dat het doorgaat”, klinkt het hoopvol bij de populaire zanger.

Meer nieuws

Meer nieuws

.