André Hazes doet oproep aan zijn familie: "Ik ben het zat"
PMN
André Hazes doet oproep aan zijn familie: "Ik ben het zat"
Foto: Instagram

De band tussen André Hazes en zijn zus Roxeanne Hazes is weer hersteld. Maar nu is de band met z'n moeder Rachel weer niet meer wat het moet zijn. Het lijkt altijd wel iets te zijn in familie Hazes.

André Hazes beseft dat het al eens fout kan lopen in zijn familie. "Ik kom natuurlijk uit een familie die best vaak ruzie heeft met iedereen, maar op een gegeven moment weten we niet eens meer waarover het ook weer ging. Ik ben het zo zat, die ruzies", bedenkt hij zich in Dag Allemaal.

"Nu gaat het weer lekker met mijn zus en het voelt opnieuw heel erg vertrouwd en goed. Ik ben blij. Mijn familie is al zo klein. Ook dat voelt als thuiskomen." 

Al blijft zijn moeder Rachel wel zeggen dat ze meer een klik heeft met Bridget dan met zijn huidige vriendin Monique. "Dat is iets aan hun, daar bemoei ik mij niet mee", zegt André. "Ik ben echt heel gelukkig met mijn leven zoals het is. Ik maak me niet meer druk over die dingen. Zolang het thuis in mijn eigen gezin maar goed gaat, is het prima. Dat vind ik het allerbelangrijkste."

Meer nieuws

Meer nieuws

.