André Hazes doet bijzondere vaststelling bij zijn zoontje Dré: “Eng”
PMN

André Hazes heeft een bijzondere vaststelling gedaan. Hij deed dat bij zijn zoontje Dré.

De hitmusical ‘La Cage aux Folles’ krijgt eindelijk een Vlaamse versie, in een regie van Stany Crets. De twee hoofdrollen zijn voor Johny Voners, als Georges, en Koen Crucke als diens partner Albin/travestiet Zaza. Een rol waar Koen al heel lang van droomde. En daar gaat hij heel ver voor. In de fitnessruimte van de sporthal in De Haan werkt Koen de laatste weken aan z’n conditie. Maar hij doet dat niet op sportschoenen, wel op hoge hakken.

“Tja, ik moet als Zaza op hoge hakken lopen en dansen, en ik moet daar dus aan wennen voor we aan de voorstellingen beginnen. Het zijn wel geen Astrid Coppens-stiletto’s, maar toch... Ik had op YouTube een filmpje gezien met John van Eerd, die in Amsterdam Zaza speelde. Hij ging ter voorbereiding op zijn rol ook fitnessen op hoge hakken. ‘Ha, geen slecht idee’, dacht ik”, vertelt Koen.

Koen heeft zelfs een personal coach onder de arm genomen, Jonas. “Jonas heeft een zware verantwoordelijkheid, ja. ’t Is niet de bedoeling dat ik mijn enkels breek, anders zal ik Zaza op krukken moeten spelen. Of Stany Crets moet het zélf doen!”, lacht hij.

(Foto: Photonews)

Meer nieuws

Meer nieuws

.