André Hazes breekt opnieuw met Monique Westenberg: “Net zoals zijn vader”
PMN
André Hazes breekt opnieuw met Monique Westenberg: “Net zoals zijn vader”
Foto: Instagram @andrehazes

Woensdag kwam er het verrassende nieuws dat André Hazes en Monique Westenberg niet meer samen zijn. Al lijkt dat nu ook weer niet zo verrassend te zijn.

Het was het Nederlandse weekblad Story dat het nieuws naar buiten bracht. “Het was al een tijdje duidelijk dat het niet meer zo lekker liep tussen hen beiden", legt hoofdredacteur Guido den Aantrekker uit in Het Laatste Nieuws.

“Afgelopen zondagmiddag gaf voor ons de doorslag. André speelde toen een coronaproof concert in de Ziggodome in Amsterdam, en daar was Monique niet bij. Normaal vergezelt ze hem naar ieder optreden.” 

“Toen even later ook duidelijk werd dat hij niet thuis ging slapen, wisten we genoeg. Een bron dicht bij het stel bevestigde ons daarop dat ze inderdaad uit elkaar zijn.”

“Dit patroon zag je ook al bij de oude Hazes en Rachel, en met Monique en André is het dus net zo. Hij houdt erg veel van haar, maar niet genoeg om zichzelf volledig te veranderen.” 

“Waardoor het om de zoveel tijd misloopt. Vandaar dat de relatiebreuk van André en Monique niet echt als een verrassing komt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.