Als dat maar goedkomt: Marthe De Pillecyn heeft geen goed nieuws over K3-collega Hanne Verbruggen
COS
Als dat maar goedkomt: Marthe De Pillecyn heeft geen goed nieuws over K3-collega Hanne Verbruggen
Foto: Photonews

De meisjes van K3 zitten deze paasvakantie niet stil. Er stonden en staan nog een heleboel 'Vleugels'-shows op de agenda. 

Vorig weekend was het erg schrikken in Eindhoven. Tijdens de middagvoorstelling van de 'Vleugels'-show kwamen Marthe De Pillecyn en Julia Boschman het podium met z'n tweetjes op. Hanne Verbruggen was erg ziek en kon na de ochtendshow het podium niet meer op.

Er moest worden beslist de overige shows in Eindhoven te annuleren. Deze week kwam er goed nieuws voor de fans. De K3'tjes zouden weer mét Hanne het podium op kunnen in Antwerpen.

"Is Hanne terug oké?", vraagt een fan onder foto's van K3 Highlights. "Marthe heeft gezegd dat ze nog niet helemaal fit is! Maar in ieder geval kon ik weinig merken dat ze ziek was geweest", vertelt een fan.

"Wat een karakter heeft die toch. En nu hopen dat ze geen terugval krijgt... in eerste plaats voor haarzelf maar ook voor al die fans, want er staan nog wel wat shows gepland in Antwerpen." K3 staat dit weekend en volgend weekend maar liefst 15 keer in de Stadsschouwburg. Als dat maar goedkomt!

https://www.instagram.com/p/Cq_RRYkosP6/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.