Gelekte naaktfoto's BV's Advocaat van Stan Van Samang: “Dit wil hij nog kwijt nu daders opgepakt zijn van de naaktbeelden”
PMN
Advocaat van Stan Van Samang: “Dit wil hij nog kwijt nu daders opgepakt zijn van de naaktbeelden”
Foto: Photonews

Stan Van Samang heeft zich laten vangen door Eveline. Dat blijkt nu een jongeman te zijn die naar eigen zeggen kickt op mooie mannenlijven.

Zondag was de afsluiter van Kermes Stoase in Landen en dat moest er eentje van formaat worden. Marina Wally moest daar normaal om 21 uur het slotoptreden geven, maar ze daagde niet op. Schepen van Evenementen, Gary Peeters, begon ongerust rond te bellen. “Toen we haar zondagavond uiteindelijk telefonisch wisten te contacteren, zei ze doodleuk dat ze op de dijk van Blankenberge van haar porto aan het genieten was en dat ze het niet zag zitten om te komen.”

Marina zelf is er het hart van in. “Ik ben het stomweg vergeten. Toen ik zondagavond een telefoontje kreeg was het al te laat om van Blankenberge naar daar te rijden. Ik heb echt begrip dat die mensen boos zijn”, zegt ze. “Ik zou het zelf misschien ook zijn. Maar is vergeten niet menselijk? Wat mij nog dieper raakt, is dat ze zeggen dat ik aan de porto zat, terwijl iedereen weet dat ik al meer dan veertien jaar clean ben. Kijk, ook mijn pa is wel eens een optreden vergeten. Het overkomt de beste, maar daarom ben je toch geen drankorgel.”

Marina doet de mensen in Landen nog een grote belofte: “Volgend jaar kom ik gratis en voor niks het beste van mezelf geven. Zoals een echte Wally betaamt!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.