Aaron Blommaert werkt zichzelf in de problemen: 'Brief van de deurwaarder'
COS
Aaron Blommaert werkt zichzelf in de problemen: 'Brief van de deurwaarder'
Foto: Photonews

Aaron Blommaert kennen we als acteur uit 'Familie' en als de winnaar van 'The Masked Singer'. Hij bracht kort na zijn overwinning zijn eerste solosingle 'Zonde' uit.

Aaron Blommaert zingt over 'Zonde', maar blijkt zelf ook een beetje een 'zondaar'. "Want je hebt een brief gekregen van de deurwaarder", zegt Kim Van Oncen op Radio2. Aaron doet het verhaal zelf uit de doeken.

Aaron vertelt dat hij na zijn middelbaar onderwijs voor een keuze kwam te staan. "Ik was ondertussen al bezig bij MNM, ik was er een opleiding aan het volgen, ik ging beginnen in 'Familie'. Maar ik had zoiets van: het studentenleven, dat kan me toch ook niet ontgaan", vertelt hij.

Aaron schreef zich daarom in om geschiedenis te studeren aan de UGent. "Ik merkte heel snel dat ik eigenlijk niet kon gaan. Ik kon naar geen enkele les. Dus ik dacht: ik ga mij uitschrijven."

"Ik schrijf mij uit en krijg een mail: 'Je moet wel nog altijd je inschrijvingsgeld betalen.' Maar er stond ook bij: 'Zolang je het niet betaalt, kan je niet terug komen studeren aan de UGent.'" Aaron zag er dus geen graten in.

"Ik denk: ik ga dat pas doen als ik ooit terug wil gaan studeren. Dat had ik dus verkeerd begrepen. Ik bleef mails krijgen doorheen het jaar. Opeens kreeg ik een brief en daar was echt 150 euro bij, omdat ik daar zo lang mee had gewacht. Dus als ik één tip mag geven: gewoon betalen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.