Julia zorgt voor verontwaardiging bij K3-collega's Hanne en Marthe: "Achter onze rug"
COS
Julia zorgt voor verontwaardiging bij K3-collega's Hanne en Marthe: "Achter onze rug"
Foto: VTM

De meisjes van K3 zijn sinds kort meter van Technopolis. Ze namen er ook hun videoclip voor het nummer 'Sprookjesboek' op.

"Als ik een wetenschapper was, dan ging ik elke dag op zoek naar nieuwe verhalen, van sterren die stralen. De wereld is een sprookjesboek", klinkt de eerste zin van het nummer. En dus lieten de K3'tjes zich voor de clip omtoveren tot wetenschappers, inclusief gepersonaliseerde labojas.

Iedereen kreeg een ander kleurtje voor de afwerking van de labojas. Bij Hanne Verbruggen was dat geel. Gelukkig voor Marthe De Pillecyn, die geen fan is van die kleur. "Ik ga toch stiekem eens kijken naar mijn kleurtje", zegt Marthe in 'K3 Vlogt'. Ze kreeg paars.

"En wat heeft Julia dan?", vroeg Marthe zich af. "Roos. Heeft Julia komen... Ja, hè? Zie je wel! Ik wist het, hè", roept Marthe. "Julia heeft achter onze rug gaan zeggen dat zij roos wou", gaat Marthe verhaal doen bij Hanne. "Julia, gij zijt echt niet te doen!", richt Marthe zich tot haar blonde collega.

"Julia gaat achter onze rug altijd alle goede dingen pikken", zegt Marthe. Julia probeert zich eruit te praten, maar Marthe en Hanne willen er niet van weten. "En zo niets zeggen tegen ons. 'Welke kleur zouden jullie willen, Marthe en Hanne?' Die zegt nog tegen jou: 'Oh, jij gaat niet blij zijn met jouw kleur.' Hier. Oooooh", klinkt het gespeeld verontwaardigd in koor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

K3 (@k3.studio100)

Meer nieuws

Meer nieuws

.