Zien 📷Radiopresentatrice Nasrien Cnops stelt ons haar pasgeboren dochtertje voor: Het zijn prachtige foto's
PMN
📷Radiopresentatrice Nasrien Cnops stelt ons haar pasgeboren dochtertje voor: Het zijn prachtige foto's
Foto: Instagram@nasriencnops

Nasrien Cnops is voor de tweede keer mama geworden. Zondag 25 juni is voor de tweede keer bevallen. Ze schonk het leven aan een dochtertje.

Nasrien Cnops is voor de tweede keer mama geworden. Op haar Instagram toont ze al verschillende foto's van haar pasgeboren dochtertje. Die kreeg de naam Tove.

Nasrien heeft met Aren al een eerste dochtertje. "Awesome Aren, Geweldige Gunther en ikzelf stellen jullie met gepaste trots en laaiend enthousiasme voor aan het nieuwste lid van ons gezin", schrijft ze.

"Zondag 25/06 kwam ze na twee welgemikte perssessies om 23.42u ten tonele. Ze is 52 cm van kop tot teen lintgemeten en 3,576 kg droog aan de haak maken haar de perfecte toevoeging aan Team Tovenaren."

"Partner in professionele deugnietenstreken, levendig lachebekje en discreet drollendraaier zijn slechts een greep uit de brede waaier aan posities die ze zal belichamen. Wij zijn compleet en dolgelukkig."

Nasrien heeft opnieuw een prachtige baby op deze wereld gebracht. Ze krijgt ook heel veel felicitaties, onder hen ook enkele BV's. Denk maar aan Kim Van Oncen, Dorien Reynaert en Isabelle A.

Meer nieuws

Meer nieuws

.