Zien 📷 Terwijl zijn vriendin Sarah Puttemans in het buitenland is trekt Viktor Verhulst erop uit met zijn vader Gert: Dat levert deze geweldige foto's op
PMN
📷 Terwijl zijn vriendin Sarah Puttemans in het buitenland is trekt Viktor Verhulst erop uit met zijn vader Gert: Dat levert deze geweldige foto's op
Foto: GoPlay

Viktor Verhulst moet het even doen zijn vriendin Sarah Puttemans. Wat doet een man dan als zijn vriendin in het buitenland zit?

Viktor Verhulst moet zijn vriendin Sarah Puttemans even missen. Ze zit in het zonnige en prachtige Italiaanse Capri. De twee hebben nog wel contact met elkaar door onder meer te videochatten.

Maar wat doet een mens als zijn vriendin in het buitenland zit? In Viktor zijn geval is dat naar het café gaan met zijn vader Gert Verhulst. De manier waarop ze gaan is werkelijk hilarisch.

Viktor en Gert gaan met de scooter. Viktor deelde er ook enkele foto's van op zijn Instagram. We zien ze met hun helmen op in de lift staan.

Daarna trekken ze naar hun favoriet stamcafé. Viktor en Gert genieten er van een pintje bier. Het blijft heerlijk om die twee samen te zien.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viktor Verhulst (@viktorverhulst)

Meer nieuws

Meer nieuws

.