VTM schrapt aflevering van ‘Liefde Voor Muziek’ van vanavond
PMN
VTM schrapt aflevering van ‘Liefde Voor Muziek’ van vanavond
Foto: VTM

Er is vanavond geen aflevering van ‘Liefde Voor Muziek’. VTM heeft de uitzending voor vanavond geschrapt. Normaal zouden we de derde aflevering van dit seizoen te zien krijgen.

Het is de tiende editie van ‘Liefde Voor Muziek’. Voor deze feesteditie nodigde VTM enkele straffe artiesten van de voorbije edities uit. Dat levert heel mooie covers op.

De voorbije twee weken werden de nummers van Regi en Laura Tesoro gecoverd. In de derde aflevering staan de nummers van Clouseau centraal. Alleen zal je die aflevering vanavond niet te zien krijgen.

VTM gaat de interland van de Rode Duivels uitzenden. Die spelen vanavond een vriendschappelijke interland tegen Engeland. Het maakt dat ‘Liefde Voor Muziek’ deze week moet wijken voor het voetbal.

VTM2

Dergelijke beslissingen liggen altijd gevoelig bij de fans. Zij zien niet graag hun favoriete programma wijken voor het voetbal. Een mogelijkheid was geweest dat de interland van de Rode Duivels op VTM2 zou uitgezonden worden.

Al is de interland van de Rode Duivels op VTM2 ook niet ideaal. Het is de JEZ-week en op de zender worden de concerten er live uitgezonden. Vanavond treedt Aaron Blommaert op.

Meer nieuws

Meer nieuws

.