Kelly Pfaff maakt zich trieste bedenking over Sam Gooris: "Wordt van geprofiteerd"
LHX
Kelly Pfaff maakt zich trieste bedenking over Sam Gooris: "Wordt van geprofiteerd"
Foto: VTM

Deze week is Kelly Pfaff te gast in de podcast 'Frietcast'. Ze heeft het er – hoe kan het ook anders? – onder meer over haar man Sam Gooris.

Al sinds 2019 doet Kelly Pfaff het management van Sam Gooris. Het feit dat ze al heel haar leven in de schijnwerpers staat, helpt haar enorm om te onderhandelen, vindt ze.

Zo leerde ze al lang geleden stevig in haar schoenen te staan. "Je bent erin geboren, je weet hoe het allemaal werkt", zegt ze. Ze laat zich dan ook niet doen.

"Voor mij is het belangrijkste dat Sam het gevoel heeft dat hij zijn eigen ding kan doen. Ik ben heel trots op de man Sam Gooris, en ik vind het heel fijn dat zijn persoonlijkheid ook heel fel naar voren komt in de artiest Sam Gooris."

Ze vindt het daarom ontzettend belangrijk dat hij goed wordt beschermd en dat hij gelukkig is als hij zijn job doet. "Ik probeer zoveel mogelijk zorgen van hem over te nemen, door alles goed voor te bereiden. Dan kan hij gewoon zijn ding doen."

En dat is nodig, zo blijkt. "Er zijn heel veel momenten waarop er zwaar wordt geprofiteerd van bepaalde artiesten", weet ze. "Ik probeer daarom zo weinig mogelijk steken te laten vallen, met één doel: mijn man beschermen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.