Andy Peelman maakt zich zorgen om zijn kledingwinkel: “Dan heb ik een probleem”
PMN
Andy Peelman maakt zich zorgen om zijn kledingwinkel: “Dan heb ik een probleem”
Foto: Photonews

Andy Peelman heeft met Relaqs zijn eigen kledingwinkel. Hij nam die winkel over, een jaar nadat hij zijn boetiek met tweedehands designerkledij opende in Aalst. Het moet hem zekerheid geven mocht zijn media-carrière plots stoppen.

Andy nam in Ninove de kleding - en schoenenwinkel ‘Relaqs’ over. De winkel is 800 vierkante meter groot, zonder de stockruimte. “Dat is al geen klein pand meer”, beseft de presentator in Dag Allemaal.

“Maar de ligging en vooral de reputatie zijn zeer goed. Het is wel een uitdaging die veel van mij vergt. Maar niets voor niets, hé.”

Moeilijke tijden

Andy weet wel dat hij een serieus risico genomen heeft. Hij is dan ook op zijn hoede. “Mijn motor mag nu niet sputteren, want dan heb ik wel een probleem. Maar als ik tot het uiterste ga, komt het hopelijk wel goed.”

“Dat hoop ik toch, want het is natuurlijk geen geheim dat het moeilijke tijden zijn voor retailwinkels. De voorbije winter was de slechtste in vijftien jaar voor Relaqs. Dat is bij iedereen zo in de sector, het ligt dus niet aan ons.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.