Na 'Big Brother': Finalist Randy maakt grootse plannen bekend
LHX
Na 'Big Brother': Finalist Randy maakt grootse plannen bekend
Foto: Play4

Na drie maanden 'Big Brother' kwam Glenn als winnaar uit het huis. Randy moest genoegen nemen met een derde plaats.

Een derde plaats is misschien niet ideaal, maar Randy blikt toch tevreden terug op 'Big Brother'. "Ik vind de derde plaats een heel mooie plek", zegt hij in een gesprek met Flair.

Aan het begin van het programma dacht hij helemaal niet dat hij zover zou geraken, en dus kan hij niet anders dan trots zijn op zichzelf. Van teleurstelling is met andere woorden geen sprake.

Nu hij eindelijk weer in 'gewone wereld' is, heeft hij heel veel plannen. Zo wil hij zijn eigen baardproducten verder ontwikkelen. "Ik denk er ook aan om een podcast te beginnen", onthult hij.

Dat wordt niet zomaar een podcast, weet hij nu al. "Daarin wil ik me echt onderscheiden van de rest, dus daarvoor ben ik een concept aan het uitschrijven."

Of hij in de toekomst nog op televisie te zien zal zijn? 'Expeditie Robinson' vindt hij wel een mooi programma, dus dat zou hij wel zien zitten. "Je kan het een beetje vergelijken met 'Big Brother', want je moet ook spellen spelen en er is weinig eten", klinkt het. "Daar mogen ze mij zeker voor bellen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.