Kijkers van 'De Mol' erg teleurgesteld na eerste aflevering
LHX
Kijkers van 'De Mol' erg teleurgesteld na eerste aflevering
Foto: Play4

Het is zover: het nieuwe seizoen van 'De Mol' is van start gegaan. Dat betekent dat de eerste afvaller al bekend is.

In de eerste aflevering van 'De Mol' had de saboteur het niet gemakkelijk. De kandidaten haalden maar liefst 8.800 euro binnen. Ook in de rest van het spel krijgt hij of zij het moeilijker dan andere jaren. Er kan bij de proeven namelijk een verdubbelaar worden ingezet, die er voor zorgt dat er dubbel zo veel wordt verdiend.

Als eerste het spel verlaten is de nachtmerrie van iedere deelnemer, en die bedenkelijke eer valt dit jaar te beurt aan Gillian. Hij was misschien wel de vlotste van de hele hoop en babbelde honderduit over zijn woonplaats Gullegem en alles wat daar te beleven valt.

Niet alleen voor Gillian is zijn exit balen, maar ook voor de kijkers van 'De Mol'. Zij reageren erg teleurgesteld op sociale media. "Superleuke kandidaat, jammer dat hij moest gaan", schrijven ze.

"Waarom liggen die grappige, sociale, leuke mensen er altijd als eerste uit?", vragen ze zich af. "Heel jammer! De tofste ligt eruit!" "Alleeeee... De West-Vlamingen waren al zo ondervertegenwoordigd..."

Heel wat mensen hopen dat ze Gillian opnieuw te zien krijgen, in 'De Mol' of misschien wel ergens anders. "Ik hoop dat hij later in de reeks nog even mag 'verrijze', onze Messias", grappen ze. "Zo'n toffe gast! Misschien een tv-carrière?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.