'Big Brother'-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over Glenn na wat ze hem zien doen
LHX
'Big Brother'-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over Glenn na wat ze hem zien doen
Foto: Play4

Vorige week waren Glenn, Danny, Jimmy en Ashley genomineerd in 'Big Brother'. Het scheelde niet veel of Ashley moest het huis verlaten.

Ashley mag nog een weekje blijven in het 'Big Brother'-huis, maar toch had ze het zaterdagnacht erg moeilijk. Zo vondt ze het pijnlijk om te zien hoe onrespectvol de anderen omgingen met Danny's spullen na zijn vertrek.

Wat haar ook stoorde, is dat haar medebewoners tijdens haar korte afwezigheid het grootste deel van de wijn al hadden opgedronken. Het deed haar pijn om te zien dat iedereen alleen maar aan zichzelf denkt. "Ik ben er klaar mee", zei ze in tranen.

Gelukkig was Glenn er voor haar. Hij bood een luisterend oor en zei haar dat ze het zich allemaal niet zo hard mocht aantrekken. De kijkers vinden het erg lief van hem.

"Glenn steekt er met kop en schouders bovenuit, wie dat niet ziet, wil het niet zien", schrijven ze op sociale media. "Hij zou het spel moeten winnen!" "Hij is de enige die altijd dicht bij zichzelf blijft en respectvol is naar anderen."

"Een crème van een vent", wordt hij genoemd. "Een echte gentleman." "Hij is er voor iedereen, is het meest volwassen en helpt voldoende in het huishouden." "Ik hoop en denk dat Glenn gaat winnen!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.