Thuis Oeps! Fans van ‘Thuis’ merken pijnlijke blunder op
PMN
Oeps! Fans van ‘Thuis’ merken pijnlijke blunder op
Foto: VRT1

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van ‘Thuis’. Er staat opnieuw weer heel wat te gebeuren. De fans merken ook een blunder op.

De fans van ‘Thuis’ merken op dat er een foutje geslopen is in het decor. Het gebeurde in de winkel van Viv, rol gespeeld door Lynn Van den Broeck. Dat lezen we in Dag Allemaal.

Viv verkoopt in haar ecologische winkel verzorgingsproducten. Op een bepaald moment vroeg een klant haar om haar aankoop als cadeau te verpakken. Viv zei dat ze heel bewust geen inpakpapier had.

Viv voegde er wel aan toe dat ze krantenpapier en een touw had. Het werd wel pijnlijk toen achter haar een grote rol inpakpapier zichtbaar was. Oeps, foutje van de mensen van het decor.

Straks in 'Thuis'
Vanavond kunnen we trouwens weer kijken naar een nieuwe aflevering. Frank weet intussen niet meer hoe hij zich moet gedragen. Christine lijkt zich herpakt te hebben en er volgt zelfs een rustig gesprek met Adil.

Tamara wordt op het matje geroepen in verband met haar houding tegenover Bob. Judith helpt Tom verhuizen. De frustraties groeien bij Femke.

Meer nieuws

Meer nieuws

.