Eddy en Christa Planckaert valt iets op bij dochter Stephanie
LHX
Eddy en Christa Planckaert valt iets op bij dochter Stephanie
Foto: Play4

De droom om met de hele familie te verhuizen naar Frankrijk, hebben Eddy en Christa Planckaert helaas moeten opbergen. Toch zijn ze erg gelukkig.

Voor Eddy Planckaert was het ongetwijfeld niet makkelijk om zijn droom op te geven, maar toch blijft hij positief. "Ik heb het schoonste leven dat je je kan voorstellen, ik ben de gelukkigste mens met mijn familie", zegt hij in Primo.

Met zijn drie kinderen gaat het, buiten de fysieke problemen van Junior, erg goed, vertelt hij. Hij en Christa zien trots hoe Stephanie zich helemaal smijt in de wereld van de tv en sociale media.

Het valt hen op hoe hun dochter er voortdurend mee bezig is. "Ze zit constant te denken. Als ze met de auto onderweg is, borrelen de ideeën op", zegt Christa. 

Zij en Eddy vinden dat Stephanie de ideale persoon is voor een dergelijke job. Niet alleen is ze altijd al een goeie babbelaar geweest, ze weet ook wat ze wil. "Ze is mee met de tijd, heeft de vinger aan de pols. Ze weet wat aanslaat", klinkt het. "Ze heeft het in zich om een goeie 'tv-vrouw' te worden."

Vanaf 30 maart is Stephanie te zien in het VTM-programma 'Families XXL'. Daarin gaat ze op bezoek bij families met 6, 8 of zelfs 15 kinderen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.