Nathalie Meskens neemt deel aan nieuw seizoen van ‘De Expeditie’ en dat komt mede door haar kindjes
PMN
Nathalie Meskens neemt deel aan nieuw seizoen van ‘De Expeditie’ en dat komt mede door haar kindjes
Foto: VTM

Er komt een nieuw programma aan bij Play4. Het moet de opvolger van ‘De expeditie: Groenland’ worden, dat eerder dit jaar uitstekende kijkcijfers behaalde. Eén van de deelnemers in het nieuwe programma is Nathalie Meskens.

Het nieuwe programma ‘De expeditie: Namibië' zal zeker zo zwaar worden als Groenland. Het Zuid-Afrikaanse land is met  de Namibië-woestijn één van de droogste plaatsen ter wereld. Op een jaar valt er maar tussen de  2mm en 85mm regen.

Radiomaakster Linde Merckpoel, ex-doelman Frank Boeckx, advocaat Omar Souidi, influencer Flo Windey, acteurs Willem De Schryver, Tom Van Dyck, Janne Desmet en presentatrice Nathalie Meskens gaan de uitdaging aan in het nieuwe seizoen van ‘De Expeditie’.

Voor Nathalie Meskens was het een moeilijke beslissing of ze al dan niet zou deelnemen. Ze heeft met Lima (4) en Loë (2,5) nog twee kleine kindjes thuis. Toch besloot ze om deel te nemen.

Nathalie kiest nu even voor zichzelf. “Ik slaap al drie jaar lang geen enkele nacht meer door en ben doodop. Ik ben zo graag moeder, maar met dit avontuur wil ik mezelf opladen en terugvinden", licht ze toe in Het Laatste Nieuws.

Meer nieuws

Meer nieuws

.